Volwassenen

Mindfulness training

Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten (2½ uur) én 1 oefendag leer je om, met behulp van Mindfulness Based Stress Reduction trainingsprogramma (MBSR), beter om te gaan met je eigen gedachten en gevoelens. De mindfulness training vraagt een investering in tijd: gedurende 8 weken is het de bedoeling dat er -naast de wekelijkse bijeenkomst van 2½ uur-  ongeveer 1 uur per dag zelf geoefend wordt. Daarvoor krijg je ter ondersteuning cursusmateriaal  bestaande uit een werkboek en cd's.

Na afloop van de training heb je geleerd om beter om te gaan met gebeurtenissen in je leven en heb je vaardigheden geleerd waardoor je een groter gevoel van welzijn ervaart in je dagelijks leven.

De mindfulness/aandachttraining bestaat onder andere uit: diverse manieren van meditatie, lichaamsoefeningen (yoga), aandacht-oefeningen om toe te passen in het dagelijks leven, uitwisselen van ervaringen (maar: aandachttraining is géén therapie en géén praatgroep).

Locaties en dagen staan in de agenda.

Particulieren: € 350 inclusief BTW, cursusmateriaal, koffie/thee én de stiltedag. Werkgevers: € 500 inclusief BTW, cursusmateriaal, koffie/thee én de stiltedag.

Soms is vergoeding mogelijk via de werkgever, zorgverzekeraar of Persoons Gebonden Budget.

Aanmelden Klik hier om direct aan te melden.

yvonneKALM

Yvonne van de Leur
0592 388125 / 06 4401 4973

info@kalm-assen.nl
www.kalm-assen.nl