Scholen

Aandachtstraining bij U op school?

De methode 'Aandacht werkt!' is ontwikkeld voor kinderen van 5-15 jaar in samenwerking met leerkrachten en schoolbesturen.
De lessen kregen vorm en inhoud op de werkvloer tijdens schooluren en in de praktijk.
In navolging van de evidence based 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training van Jon Kabat-Zinn is op een praktische en speelse manier de 8-weekse kinder-stressreductiemethode ontwikkeld.

Kinderen ontwikkelen door dit programma kwaliteiten als aandacht (het richten van de aandacht op een doelbewuste manier), concentratie, geduld, vriendelijkheid en verdraagzaamheid. Door het doen van de oefeningen leren ze hun binnenwereld kennen.

Schoolprogramma:

    • Gedurende 8 weken wordt een half uur per week aandachtstraining gegeven door Yvonne van de Leur, gecertificeerd AMT kindertrainer.
    • De rest van de week ondersteunt de groepsleerkracht de training d.m.v. dagelijkse oefeningen (5-10 minuten) waarbij gebruik gemaakt kan worden van een leengids.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Yvonne van de Leur voor een verkennend gesprek om wederzijds verwachting en aanbod te bespreken.

yvonneKALM

Yvonne van de Leur
0592 388125 / 06 4401 4973

info@kalm-assen.nl
www.kalm-assen.nl