Voorstellen

Mijn naam is Yvonne van de Leur.

Getrouwd en met een fulltime baan in het basisonderwijs raakte ik in 2011 verstrikt in de drukte van mijn baan en alledag. Er was veel negativiteit in mijn leven en ik wilde daar vanaf. Maar hoe? Op mijn pad kwam een 8 weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training die ik volgde. Ik leerde mezelf weer kennen en ik leerde daarnaast óók wat ik nodig heb om me, zo goed als mogelijk is, te blijven voelen onder allerlei omstandigheden. Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen!

Door mijn ervaringen raakte ik geïnspireerd om aan kinderen ook déze vaardigheden mee te geven zodat ze, naast alle kennis die ze leren op school, ook leren omgaan met hun gevoelens en gedachten. Aan de Academie voor Mindful Teaching volgde ik de opleiding tot kindertrainer Mindfulness volgens de methode ’Aandacht werkt!’. Vanaf 2011 geef ik de 8 weekse Mindfulness training aan groepen kinderen op de basisschool. Vanaf 2013 zette ik mijn bedrijfje KALM op om ook aan andere kinderen de training te kunnen geven. Ook startte ik bij het Instituut Voor Mindfulness met de opleiding tot Mindfulness trainer voor volwassenen omdat ik het ook volwassenen gun om balans te vinden in relaties, school, werk of gezondheid.

Ik geef Mindfullness trainingen aan kinderen en aan volwassenen in Assen en Zuidhorn. Om mijn eigen Mindfulness te beoefenen mediteer ik en ga ik op retraites.

Sinds 2015 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VMBN, lid categorie 1 nr 2014551.

 

 

yvonne